Wednesday, July 31, 2013

Τα νέα μας...

Ένας μήνας του καλοκαιριού τελειώνει.. ο μήνας των διακοπών μας για φέτος, που ήρθαν και έφυγαν σαν νεράκι...αλλά και ο μήνας της επετείου μας..
αν και δεν θέλω να γκρινιάζω.. είχε κάποιες δυσκολίες αυτός ο μήνας τις οποίες δεν θέλω καν να σκέφτομαι.. τις θυμάμαι σαν να ανήκουν μακριά.. σε ένα καλοκαίρι μια περασμένης χρονιάς.. σαν μια δυσκολία που φαντάζει περασμένη και ξεπερασμένη.. δεν της επιτρέπω άλλωστε να καταλαμβάβει χρόνο από το παρόν μου!
αυτόν τον μήνα σας σκέφτόμουν πολύ και ήθελα πολύ να γράψω και να εξυμνήσω την αγάπη... αυτή που σε πηγαίνει μακριά.. ξέρετε σε αυτές τις διακοπές ένιωσα όσο ποτέ άλλωτε την ευλογία του να έχεις τον ανθρωπό σου, διότι περί ευλογίας πρόκειται

και εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου σε όλους όσους αναζητούν ένα σύντροφο να τον βρούν και να περνάν καλά μαζί παρεούλα!!!


Οι διακοπές μας ήταν όμορφες και αναζωγονητικές, μετά από τόσες μετακομίσεις και αλλαγές χαλαρώσαμε λιγάκι!

Πήγαμε στη Σκόπελο, αλλά και λίγο στην Σκιάθo.

Την Σκόπελο όπου περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπώμ μας, την λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή... Το πράσινο και η δροσιά της ήταν βάλσαμο στις πληγές του Ντουμπάι..(που το θυμήθηκα τώρα και αυτό!).
Τα πράσινα νερά της δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο... και η πυκνή βλάστηση της σου θυμίζει άλλα μέρη.. τροπικά!!

Τις φωτογραφίες αυτές τις τράβηξα με το κινητό.. Η θέλησή μου να κάνω οπωσδήποτε σήμερα μια ανάρτηση δεν μου αφήνει χώρο και χρόνο να τις επεξεργαστώ... έχω πολλά και θέλω να τα μοιραστώ και ας μην είναι οι φωτογραφίες μου τέλειες..  η ψυχή μου λαχταρά να σας δώσει μια εικόνα..
τα λέμε αύριο ..
Σας φιλώ 
Σταυρούλα