Wednesday, July 25, 2012

Fujairah- Day 2- Summer bliss 3rd weekΚαι η επόμενη μέρα ξημέρωσε με τη βοήθεια του Θεού.. και ήμασταν σε αυτό το υπέροχο μέρος.. 
 Η πρώτη φωτογραφία της μέρας δεν θα μπορούσε να είναι από πουθενά αλλού εκτός από το μπαλκόνι.. Η θάλασσα που μας νανούριζε γλυκά όλη τη νύχτα είχε ανοίξει την αγκαλιά της για να μας υποδεχτει!Σήμερα είναι Ραμαζάνι και όπως πάντα στρώνουν μαξιλαρια για να υποδεχθούν τους Άραβες στο Iftar που επιτέλους μπορούν να καθήσουν κάτω- όπως συνηθίζουν και να απολαύσουν το φαγητό τους.. αλήθεια αυτό το ύφασμα που χρησιμοποιούν για τα μαξιλάρια τους είναι παραδοσιακό? γιάτι βλέπω παντού το ίδιο?


Την θέα από την δεξία πλευρά του μπαλκονιού δεν την είχα φωτογραφίσει... Γιατί την αδίκησα τόσο?

Κατεβαίνουμε για πρωινό και αντικρύζουμε παραβαν... παντού.. το εστιατόριο είναι ορατό από το αίθριο του πάνω ορόφου και πρέπει να καλυφθεί αν θέλουμε να φάμε...Το φαγητό τέλειο όπως και η θέα.


Και ήρθε και η ώρα της θάλασσας... Επιτέλους, την ακούγαμε όλο το βράδυ, ήρθε και η ώρα να την επισκεφθούμε νομίζω...
Η πινακίδα τα λέει όλα.. η άμμος καίει λιγουλάκι!!!


Και μια βόλτα στη πισίνα έτσι για αλλάγη.. Η ζέστη ήταν πολύ στη θάλασσα άλλα στη πισίνα έχουν φροντίσει να την ψύχουν... τι καλά.. ανακούφιση...

Σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης ο Α. πειραματίζεται με την αντανάκλαση μου στα γυαλιά του!!!

 Ώρα να γυρίσουμε στο δωμάτιο να πιούμε το κρασάκι μας και να ετοιμαστούμε για το βράδυ.. Λέμε να πάμε στο διπλάνο ξενοδοχείο... όπου συναντάμε πάλι αυτη την παραδοσιακή τέντα στήμενη μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου... το φαγητό όμως μας απογοητεύει και σύντομα γυρίζουμε στο ξενοδοχείο μας..

 Πρόλαβα όμως και τράβηξα μια τελευταία φωτογραφία πριν φύγουμε ακούγοντας και γκρίνια.. μα καλά όλα θα τα φωτογραφίσεις..
 Στο δικό μας ξενοδοχείο η φωτεινη επιγραφή λέει Ramadan Kareem ή τουλάχιστον αυτό υποθέτω και έτσι τη φωτογραφίζω..
 Μέσα μας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη!!!


Αύριο ξημερώνει η μέρα της επιστροφής...
To be continued

 Υ.Γ.. Τώρα δεν νομίζω να έχετε πάλι παράπονο από το μέγεθος των φωτογραφιών!!!


8 comments:

Katerina V *Pause blog* said...

Πανέμορφες φωτογραφίες σε ένα φανταστικό μέρος!! Αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω είναι άλλα 4 ιστολόγια που συμμετέχουν σε αυτή την πρόκληση! Να περνάς πάντα τόσο όμορφα σε μαγευτικά ταξίδια!! Καλή συνέχεια!

evonita said...

εντυπωσιακές!!! άστον καλέ να λέει, όλα να τα φωτογραφίζεις, να βλέπουμε κι εμείς εικόνες!!!χι χι... απίθανη η ταμπέλα hot sand!!!χι χι... όσο για τα gazebo δεν έχω λόγια, τέλεια να κάθεσαι εκεί μες τις μαξιλάρες και να απολαμβάνεις το φαγητάκι σου!!

Unknown said...

Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση.. εχώ μείνει σε παλιά version φαινεται!!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι said...

Γέλασα πολύ με την πινακίδα,χιχι!! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα. Καλη επιστροφή... χωρίς γκρίνιες. Τα παράπονά μου για τις φωτογραφίες στην επόμενη ανάρτηση,χιχι!!! Callie by Anthomeli

Unknown said...

Και ύπηρχε λόγος.. εκαιγε πολύυυυυ!!!! Όπως είπα και πριν οι παρατηρήσεις είναι βασικές για να βελτιωθεί κανείς οπότε ευχαριστώ!!!

Unknown said...

Το αστείο ήταν ότι όταν μετά είδε την συγκεκριμένη φωτογραφία του άρεσε πολύ αλλά μου είπε ένα σχόλιο για τα χρώματα οπότε πήρα το αίμα μου πίσω λέγοντας του ότι την έβγαλα μέσα σε 5 δευτερα τη συγκεκριμένη φωτο για να μη τον αφήσω να περιμένει...οπότε μου λεέι εεε καλά και έσυ τι κάθεσαι και με ακούς.. οπότε "αγόρασα" χρόνο για επόμενες φωτογραφίες!!!!

Memaria said...

Και βγήκε τέλεια η φωτογραφία που σου αγόρασε χρόνο...πραγματικά υπέροχη, αλλά όλες έτσι κι αλλιώς είναι υπέροχες....
Τι χρώματα!!!!

evonita said...

χα χα χα!! μια χαρά τότε!!!