Sunday, September 16, 2012

Επιστροφή από την πατρίδα!!

Και ένω πίστευα ότι οι διακοπές είναι πολλές και δεν θα τελειώσουν ποτέ τελικά ήρθε η μέρα της επιστροφής.. γιατί όλα τα καλά (είτε το θέλουμε είτε όχι) κάποια στιγμή τελειώνουν! ήταν ένας πολύ γεμάτος μήνας.. ήδη η Ταυλάνδη μοιάζει μακρινή λες και πήγαμε πέρισυ μπρος στο μεγαλείο της πατρίδας, που εκτος των άλλων τελειώσαμε και μια μετακόμιση.. στο σπίτι μας!! οι συγκυρίες ήρθαν έτσι που δεν μπορούσαμε άλλο να το εκμεταλλευόμαστε και αποφασίσαμε να το εκμεταλλευτούμε βάζοντας τα πράγματα μας μέσα που με τόση αγωνία περιμένουν τους νοικοκύρηδες να γυρίσουν... τα έχουμε βάλει όλα όμορφα σαν να ζούμε μέσα, θέλοντας να τα ξεγελάσουμε για να μην παραπονιούνται για την απουσία μας...
Επιστροφη λοιπόν χθες.. στο "σπίτι μας" όπου μας περίμενε μια καρτούλα welcome home!!! Μα έγω διατυμπανίζω παντού ότι το σπίτι μου δεν είναι στο Ντουμπάι.. παρόλα αυτα μας περίμαναν τα λουλούδια απο τους φίλους μας σαν γλυκό καλωσόρισμα στο σπίτι που οι φίλοι μας θεωρούν σπίτι μας... το σπίτι που τους υποδέχεται γλυκά και έχει πάντα την πόρτα του ανοιχτή!!
Ευχαριστούμε τους φίλους μας και φυσικά τον τόπο που μας φιλοξενεί ακόμα και αν δεν μπορεί να φτάσει την ομορφιά της Ελλάδας...(μα μήπως είμαι λίγο άδικη με αυτό το τόπο που προσπαθώ να τον συγκρίνω με την Ελλάδα, μήπως έχω βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ, διότι ακόμα και με τα αρνητικά της η Ελλάδα είναι μοναδική!).. Ελπίζω τη φετινή χρονιά να μπορέσω να νιώσω αυτό το τόπο αυτό το σπίτι σαν ... να μένω μέσα, σαν να πρέπει να εκμεταλευτώ τη στιγμή που ζω σε αυτό και όχι σαν βασανισμένη φιλοξενούμενη που δεν της αρέσει το ξενοδόχειο (άλλα της είχαν υποσχεθεί ) και ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι της!!


Σας φιλώ

7 comments:

Katerina V *Pause blog* said...

Όπου και να είσαι εύχομαι να ζεις όμορφες και μοναδικές στιγμές!Καλή εβδομάδα!!

evonita said...

Εγώ λέω να το δεις αλλιώς σαν μια όμορφη εμπειρία!! Μη συγκρίνεις Ελλάδα με Ντουμπάι. Έτσι θα το απολαύσεις περισσότερο πιστεύω.. Και άσε που έτσι στην αρχή είναι η προσαρμογή, οπότε δικαιολογείσαι! χι χι.. Φιλάκια πολλά!! Δε σου είπα και Χρόνια πολλά για τη γιορτή μας!! ότι επιθυμείς, εύχομαι όλα να σου πάνε πολύ όμορφα!! :)

Unknown said...

Ευχαριστώ!!! έτσι είναι !! πρέπει να ζουμε τη κάθε στιγμη!

Unknown said...

Χρόνια πολλά!! ότι επιθυμείς και εσύ!!
Σωστά το κάθε μέρος προσφέρει άλλα πράγματα!!αυτό προσπαθώ να κάνω εδώ και καιρό.. ίσως και το μπλόγκ βοηθά σε αυτό.. με οδηγεί στα όμορφα του τόπου αυτού!!

Katerina said...

Είναι πολύ γλυκό το καλωσόρισμα που σας επιφύλασσαν οι φίλοι σας.
Να θυμάσαι ότι σπίτι είναι (και) εκεί που μας περιμένει μια ζεστή αγκαλιά και παρέα!

___ said...

Καλή χρονιά και καλό χειμώνα να έχετε! Με τέτοιους φίλους θα είναι σίγουρα καλά!

evonita said...

Σε ευχαριστώ κι εγώ πολύ!! :)