Sunday, September 16, 2012

Π όπως πίστη

Και καθώς περπατούσαν ανέμελα στο δάσος η νεράιδα είχε μια ιδέα.. θα οδηγούσε τον βασιλιά στο ησυχαστήριο της.. έναν απομονωμένο ναό που λίγες νεράιδες γνώριζαν και αποτελούσε για εκείνη το μέρος που χαλάρωνε και ένιωθε την επαφή της με τον Θεο.. εκεί για κάποιο λόγο ένιωθε ότι είχε ένα κανάλι επικοινώνιας με τα ουράνια.. θα τον οδηγούσε εκεί για να ένιωθε και εκείνος την αγαλίαση που ένιωθε εκείνη αλλά και επειδή ένιωθε ότι ο βασιλιάς σήμερα ήταν έτοιμος για μια τέτοια επίσκεψη.. όταν έφτασαν εκεί η νεράιδα αισθάνθηκε το ίδιο δέος που αισθάνθηκε και την πρώτη φορά.. μια ανατριχίλα διέτρεξε το σώμα της, τα φτερά της άρχισαν να τρέμουν και μια δέσμη νεραιδόσκονης πλανήθηκε στον ουρανό και τελικά σχημάτισε ένα κανάλι επικοινωνίας σαν γεφυράκι.. ο βασιλιάς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.. μα νεράιδα μου, ξέρεις ότι από τα φτερά σου βγήκε μια δέσμη φωτός ανακατεμένη με νεραιδόσκονη και έφτασε ψηλά στον ουράνο, ρώτησε ο βασιλιάς ?
όχι αποκρίθηκε η νεράιδα.. αλήθεια?
αυτό που λες με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί λένε ότι οι νεράιδες έχουν αυτή την ικανότητα όταν είναι πολύ πολύ χαρούμενες ή συγκινημένες ή τελος πάντων νιώθουν κάτι ιδιαίτερο και εγώ νόμιζα ότι ποτέ δεν έχω αισθανθεί τόσο καλά και ότι δεν είμαι άξια νεράιδα, αλλά τελικά διαψεύστηκα.. ξέρεις όταν έρχομαι σε αύτο το μέρος νιώθω μια επικοινωνία με τα ουράνια που πηγάζει από μέσα μου.. νιώθω ότι πρέπει πάντα να έχουμε πίστη σε αυτά που μας φέρνει ο θεος στη ζωή μας και ότι πάντα πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μέσα από τις δοκιμασίες.. νιώθω μια ασφάλεια ότι ο Θεός ξέρει και φροντίζει πάντα για το καλύτερο για εμας.. νιώθω ότι... ότι έχω μια σιγουριά για το πλάνο του Θεο και αυτό με κάνει ευτυχισμένη, πολύ ευτυχισμένη, φώναξε δακρυσμένη η νεράιδα!!!!
Επόμενο συστατικό θα είναι η πίστη.. πόσο να προσθέσω άραγε?
Προχθες ήταν του Σταυρού και έτσι ο βασιλικος δεν θα μπορούσε να λείπει!

Συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής)στην πρόκληση 24days,είναι:
mystickland..

9 comments:

evonita said...

πρόλαβα να σου ευχηθώ στο προηγούμενο post, χι χι! :) η πίστη είναι πολύ σημαντική θεωρώ αν και δεν είμαι και φανατική της εκκλησίας! φιλάκια πολλά!!!

Unknown said...

και εγώ έτσι πιστεύω!! είναι σημαντική!!

vivi ka said...

Καλημέρα!! Η πίστη δίνει δύναμη...όχι με φανατισμούς και ακραίες καταστάσεις αλλά έτσι απλά.. όπως η νεράιδα σου το περιέγραψε!

Memaria said...

Φαντάζομαι πως χρειάζεται τόσο, όσο να μη σε σκλαβώνει...μόνο να σε ελευθερώνει..

Unknown said...

Συμφωνώ!! Απλά!

Unknown said...

Ναι.. σου δίνει φτερά.. μια αγαλίαση, αν τη χρησιμοποιείς σωστά όπως λες!!

CHRISTINA N. said...

ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!

myStickland said...

θέλει μεγάλη ποσότητα από πίστη... :)

Unknown said...

Να του δινεις φιλάκια εσύ που είσαι κοντά τώρα!!