Sunday, September 23, 2012

Summer bliss 7 -8th week - part 2

Και έτσι η επόμενη μέρα παρασύρθηκε από τη νύχτα που την καλούσε να τη διαδεχθει και έκανε την εμφάνιση της.. Οι μέρες στη Ταυλάνδη κύλησαν αργά μα και συνάμα γρήγορα!!όταν τις ζούσαμε μας φαίνοταν πολλές και μεγάλες.. τώρα πια φαίνεται τόσο μικρό αυτό το ταξίδι παρόλο που διήρκησε μια εβδομάδα.. πίστευω τόση πρέπει να είναι η διάρκεια των διακοπών σε ξενοδοχείο. μια εβδομάδα όχι παραπάνω γιατί  κάπου κουράζει.. μετά θες πιο ελεύθερα πράγματα τύπου εξοχικό για καμια εβδομάδα.. άντε έβγαλα πρόγραμμα διακοπών δεν έχετε παράπονο! Σε αυτή την εβδομάδα καναμε αρκετα πράγματα.. ξεκουραστήκαμε στο ξενοδοχείο..(βασικό).. πήγαμε στη πρωτεύουσα του νησιού, κάναμε Thai massage, πήγαμε στα phi phi αλλά πήραμε και το καραβάκι από το ξενοδοχείο και μας οδήγησε σε μια παραλία σε ένα νησάκι απέναντι που ήμασταν μόνοι μας..!!Σαν εμπειρία η Ταυλάνδη ήταν φοβερή.. είναι κάτι διαφορετικό.. τροπικό μέρος.. παλιά άκουγα για τροπικά μέρη και νόμιζα ότι εκεί θα τρως με τη μαιμού αγκαλιά μέσα σε μια ζούγκλα.. λάθος!! όχι ότι δεν υπάρχουν και σαφάρια να κάνεις αλλά η πόλη τους και το οδικό δίκτυο τους είναι φυσιολογικό.. η πόλη τους δε πολύ τουριστική με πολλούς δυτικούς να πίνουν όλη μέρα και μια "ακαταστασία" λογική για Ασία.. έχω ακούσει ότι αν πάει κάποιος στη Μπαγκονγκ βλέπει ουσιαστικά το πρόσωπο της Ταυλάνδης, εμας τώρα δεν βόλευε και έτσι έμεινα με την απορία!
Δεν ξέρω πως να το περιγράψω άλλα ένιθα την ανασφάλεια του ταξιδιώτη όταν βρίσκομουν εκεί.. και με αυτό εννοώ.. ότι αισθανόμουν κάπως μακριά και ότι και αν συνέβαινε έπρεπε να το αντιμετωπίσω.. έτσι όταν πατήσαμε το πόδι μας στο Ντουμπάι για να πάρουμε τη πτήση για Ελλάδα αισθάνθηκα την ασφάλεια του σπιτιού μου.. ότι εκεί ξέρω τι να κάνω.. πρώτη φορά πού το ένιωσα αυτό ήταν στις πρώτες μου διακοπές στη ... Σαντορίνη.. τώρα πια εντος ελληνικού χωρου αίσθανομαι ασφάλεια γενικότερα παντού!
το ταξίδι πάντως όπως και να έχει αφήνει πάντα μια γλυκιά ανάμνηση που φέτος προσδοκώ να τη κρατήσω δημιουργώντας και παραγγέλνοντας το ψηφιακό άλμπουμ των διακοπών που ήδη ετοιμάζω! ελπίζω σύντομα να είναι έτοιμο και να σας το παρουσιάσω!
Σε αυτή την ανάρτηση πάλι θα χωρέσει η μισή Ταυλάνδη (μισές μέρες, βασικά η εκδρομή στα phi phi) και ελπίζω σύντομα να ολοκληρώσω το άλμπουμ και να σας τα δέιξω όλα όμορφα και τακτοποιημένα!! προς το παρόν λοιπόν..

Ιππασία στη παραλιά μπροστά από το δωμάτιο μας

Στο δρόμο για τα phi-phi μείναμε από μηχανή και κάναμε μια στάση σε αυτό το νησί

Μετά πήγαμε για φαγητό

Tαίσαμε μαιμούδες και μια από αυτές πήδηξε στο σκάφος και της έδωσαν μια pepsi..

Η παραλία του di Caprio, μόνο ερημική δεν τη λες!

Η ίδια παραλία

Μετά κάναμε και βουτιές, εγώ μόνο μια!! παέι και το πεντικιουρ!

Επιστροφή και πίσω μας άλλο σκάφος.. δεν μοιάζει με James Bond!?

Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι

9 comments:

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι said...

Τι να πω για την Ταυλάνδη! Την λάτρεψα! Πάντως εγώ δεν ένιωσα ανασφάλεια! Αντίθετα παρόλο που ήμουν σε μια τόσο μακρινή χώρα ένιωθα ασφαλής! Αν θα ξαναπήγαινα μόνο τα τσουνάμι θα φοβόμουνα!
Kathy by anthomeli

Unknown said...

Δεν εφταιγε η Ταυλάνδη για την ανασφάλεια.. μάλλον όπου και να πάω μακρινό ταξίδι νιώθω ανασφάλεια που δεν ξέρω την γλώσσα, τα κατατόπια.. και αν συμβεί κάτι τότε τι θα κάνω κτλ...!!! ανασφάλεια του ταξιδιώτη τη λέω εγώ!

elena said...

Τι καταπληκτικές εμπειρίες!Μπραβο βρε παιδια παντα τετοια ταξιδακια να κανετε!

Memaria said...

Πάρα πολύ όμορφο ταξίδι!!
Μας έφερες υπέροχες εικόνες!

myStickland said...

Όμορφες ταξιδιάρικες εικόνες,γέμισαν την οθόνη του υπολογιστή μου και με ταξίδεψαν μακριά!!
Ευχαριστώ φίλη μου!!

Unknown said...

Να είστε καλά! εγώ ευχαριστώ που σταματήσατε και τις είδατε τις φωτογραφιες μας!!

evonita said...

Είναι υπέροχη εμπειρία πραγματικά.. Κι εγώ ένιωθα ασφάλεια αν και βρισκόμουν μακρυά.. ίσως επειδή είναι πολύ χαμογελαστοί και φιλόξενοι οι κάτοικοι. Αυτό που λες με την παραλία του Di Caprio κι εγώ το ίδιο είπα μόλις φτάσαμε, τι είναι όλος αυτός ο πανικός!!! χα χα.. Πανέμορφες οι φωτογραφίες σου! Φιλάκια πολλά!

Unknown said...

καλά φοβερό! τη βλέπεις στη ταινία και λες ουαου!! και μετά... όταν πηγαίνεις και σου λενε κολύμπα για 10 λέπτα αλλά μην απομακρυνθείς και πολύ και βλέπεις και όλους τους ασιάτες με τα σωσίβια στο χέρι, λες δεν υπάρχει περίπτωση να κολυμπήσω!! thank you!

evonita said...

χα χα χα, πραγματικά!!! άλλο περιμένεις κι άλλο αντικρίζεις!!! :)