Sunday, December 9, 2012

Όταν θες να κάνεις τον Αγιο Βασίλη- Ιδεές για δώρα..

Τις γιορτινές μέρες για όλους, ένα ερώτηματικό μεγάλο πλανιέται κάτω από το δέντρο..  Τι δώρο να πάρω στα αγαπημένα μου πρόσωαπα;
Ξέρω ότι πολλές από εσάς έχετε πολλές και πολύ όμορφες ιδεές και πιάνουν τα χέρια σας, οπότε μπορεί να θέλετε να προσφέρετε κάτι χειροποίητο..
Για τις υπόλοιπες μπορεί να βοηθηθείτε..
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdxas4ZJRC1rlfgmeo1_500.jpg
Photo here

Δώρα για γυναίκες...

Οι γυναίκες είναι ένα εύκολος στόχος.. έχεις μεγάλη γκάμα επιλογών...
Σίγουρα ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας είναι τα κοσμήματα (για να μη πω διαμάντια), αλλά επειδή αυτή η άναρτηση δεν απευθύνεται σε αντρικό κοινό (που μάλλον έχει (ή δεν έχει) τη διάθεση να αγοαράσει κάτι τέτοιο) πάμε να δούμε κάτι πιο...
Μπορούμε λοιπόν να κατηφορήσουμε σε κατάστημα καλυντικών και να πάρουμε  σκιές μολύβια,ρουζ, για τις πιο νέες παραλήπριες.

Ένα άρωμα αποτελεί μια σίγουρη λύση! Μια τσάντα, ένα πορτοφόλι, μια ζώνη είναι και αυτά στη λίστα! Ένα ωραίο καλάθι με έιδη περιποίησης.. ή αν πιάνουν τα χέρια σας δείτε και εδώ για να το δημιουργήσετε μόνες σας! Αξεσουαρ, μαντήλια και κασκόλ είναι ακόμα κάτι εύκολο και ταυτόχρονα αποτελούν και πιο οικονομικά δώρα!
Αν θέλετε να πρωτοτυπήσετε λιγάκι μπορείτε να πάρετε ένα πακέτο περιποίησης από κάποιο κομμωτήριο.. ξέρετε τα πακέτα που λένε μανικιουρ, πεντικιουρ, χτένισμα, βάψιμο 50 ευρώ (λέω μια τιμή που ίσως δεν είναι ενδεικτική). Ένα μασάζ θα το εκτιμήσει πολύ η φίλη σας!
Ένα ρολόι αποτελεί επίσης ένα όμορφο δώρο..
Τι θα λέγατε για κάτι πιο πρακτικό..?
Θέλετε να βάλετε πιο βαθειά το χέρι στη τσέπη.. δείτε εδώ κάποιες ωραίες ιδέες.. εγώ αυτό Silhouette πολύ το ζήλεψα πάντως!
Για επισκεφθείτε και αυτό το site, κάτι μπορεί να σας αρέσει!!!
Αν η φίλη έχει χόμπυ τη μαγειρική ένα βιβλίο μαγειρικής μπορεί να της φανεί χρήσιμο και πολύ ωραίο δώρο!
Δώρα όπως χριστουγεννιάτικες πιατέλες  εκτιμούνται πάντα! Θέλετε κατι συμβολικό.. κάποια στολίδια και αυτά τα παραμυθένια σπιτάκια για ρεσώ σίγουρα θα αρέσουν!
Ένα γούρι από την άλλη είναι πάντα καλοδεχούμενο και οι κυριές θα ξετρελαθούν!
Πολλές ιδεές μπορείτε να δείτε και εδώ!

Πάμε στον επόμενο εύκολο στόχο.. τα παιδιά!

Όσο απαιτητικά και αν είναι τα παιδιά σας, τα υπόλοιπα παιδάκια με μεγάλη χαρά θα δεχτούν τα δώρα σας και δεν θα υπάρχουν γκρίνιες! Καλό είναι πρώτα απόλα να μιλήσετε με τη μαμα μήπως θέλει κατι συγκεκριμένο, αν όχι τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να πάρετε τα εξής..
Ρούχα, όσα και να έχει το παιδί πάντα είναι χρήσιμα!!!
Πάπούτσια.. ισχύει το ίδιο, πάντα είναι χρήσιμα!
Παιχνίδια.. σίγουρα το παιδί θα έχει πολλά, μήπως να δοκιμάζατε παιχνίδια που του προσφέρουν κάτι, όπως παιχνίδια γνώσεων και στρατηγικής.
Ένα βιβλιο ή ένα παραμύθι είναι τόσο ευπρόσδεκτα.. υπάρχουν και χριστουγεννιάτικα παραμύθια..(εσείς θα ξέρετε σίγοθρα καλύτερα!). Τι θα λεγατε για ένα εικονογραφημένο βιβλίο μυθολογίας?
Εισητήρια παιδικής παράστασης, κουκλοθέτρο, κάποιο σπόρ που παρακολουθεί το παιδί είναι επίσης κάποια δώρα που δεν πάνε χαμένα!!!
Μια φωτογραφική μηχανή ίσως.. και να δείτε πως το παιδί θα μυηθεί αμέσως στη φωτογραφία!
Κάποιο πάζλ είναι επίσης κάτι που αρέσει πολύ στα παιδιά (συνήθως! γιατί εμένα ας πούμε δεν μου άρεσαν ποτέ).
Τώρα πάμε στα δύσκολα..

Τι αγοράζουμε σε έναν άντρα...

Ρούχα και παπούτσια, κασκόλ, ζώνη, πορτοφόλι, εσώρουχα.. Αυτά είναι τα πιο σίγουρα, μετά από κει και πέρα.. μπορούμε να πάρουμε ένα καλό στυλό, είδη γραφείου (όπως ένα καλό κόπτη χαρτιού ή το σετ μολυβοθήκη, θηκη για το χαρτί), ένα όμορφο mouse pad, ένα όμορφο πόστερ, μπρελόκ, ατζέντα.. Μπορείτε ακόμα να του κάνετε δώρο μια ατζέντα με τις φωτογραφίες σας απο τον πρηγούμενο χρόνο , μέσα από το site blurb (αυτό ήθελα να κάνω αλλά δεν το βλέπω...). Αν έχετε μεγάλη υποχρέωση ένα ρολόι θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!!
Αν θέλετε να κάνετε ένα οικογενειακό δώρο, τότε τι καλύτερο από ένα πακέτο οικογενειακής φωτογράφισης.. υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι και σε κάποιον θα βρείτε αυτό που ζητάτε!!
Ένα άλλο όμορφο οικογενειακό δώρο αποτελεί μια διανυκτέρευση σε κάποιο κοντινό προορισμό.. 

Όσο για τις γιαγιάδες και τους παππούδες, πάνω απόλα θέλουν την αγάπη μας και τη σκέψη μας.. ένα τηλέφωνο αγάπης σε γιαγιά που ζει μακριά αποτελεί ένα μεγάλο δώρο. Αλλά αν θέλτε κάτι πιο χειροπιαστό μπορείτε να πάρετε κάποιο πλεκτό, μια ζακέτα, παντοφλίτσες.. κάτι πρακτικό και ζεστό για τις δύσκολες μέρες του χειμώνα!!!
Για τον εαυτό σας... το μεγαλύτερο δώρο είναι η αγάπη των υπολοίπων και η υγεία των δικών σας...
Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας εκείνο το massage ή το πακέτο περιποίησης που λέγαμε για να είστε ακόμα πιο λαμπερες στις φετινές γιορτές!!
Θα προσπαθήσω να ανανεώνω τη λίστα συχνά, σίγουρα υπάρχουν κάποια (πολλά) πράγματα που έχω ξεχάσει!!
Τα φιλιά μου 
Σταυρούλα

8 comments:

Unknown said...

Ωραίες ιδέες και εύκολες! Σε όλους μας αρέσουν τα δώρα κι αν είναι και με αγάπη αξίζουν παραπάνω! :)
Καλό βράδυ!

Parents Land Gr said...

Εγω παντως θα προτιμησω το ρομποτ σκουπα. Δεν αντεχω αλλο!Φιλακια.

Momma's daily life said...

ωραιες ιδεες αν και φετος θα την βγαλουμε στο πολυ οικονομικο! επισης το χειροποιητο -αν ο παραληπτης το εκτιμα- ειναι παντα το καλυτερο!

Unknown said...

θα συμφωνήσω, αν κάτι είναι με αγάπη, λαμβάνεται και με αγάπη και ας είναι το πιο απλό πράγμα!!
Τα χειροποίητα όντως έχουν άλλη αξία, αλλά απαιτούν προετοιμασία ακιρό πριν!
φιλάκια

vivi ka said...

Τα μόνα δωράκια που θα κάνω φέτος είναι στα βαπτιστήρια μου! :)
Θα μου άρεσε πολύ να φτιάξω κάτι χειροποίητο πχ ένα πανέμορφο κάστρο που βρήκα στο ιντερνετ, αλλά δεν προλαβαίνω τώρα. Στο ίδιο site βρήκα και τα σπιτάκια για το χωριό που είχες προτείνει. Θα το κρατήσω για του χρόνου! Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!! Φιλιά!

xeiropoiein said...

Πολύ όμορφες ιδέες, σε ευχαριστούμε!!

evonita said...

τέλειες όλες οι ιδέες!!! πάντα τα αντρικά δώρα με δυσκολεύουν πολύ!!!!

Daily Scira said...

Grateful for sharing this