Sunday, February 24, 2013

11.. προσωπικά!!

Ξεκινάω να απαριθμήσω 11 πραγματάκια για εμένα ύστερα από ένα βραβειάκι που έλαβα από την αγαπημένη Δήμητρα..
πάμε λοιπόν..
1. Με τον άντρα μου όλα έγιναν γρήγορα, δεν ήμασταν καθόλου από τα ζευγάρια που περιμέναμε.. Πρόταση γάμου μου έκανε την πρώτη εβδομάδα!!
2. Όταν μείναμε μαζί ήξερα να φτιάχνω μόνο σουφλέ σοκολάτας.. πράγμα που ήξερε, αλλά όταν τον ρώτησα τι θέλει να του μαγειρέψω εκείνος στην αρχή έλεγε δεν έχω πρόβλημα και όλα τα σχετικά.. μετά από δική μου επιμονή για να διαλέξει κάτι, εκείνος στο τέλος το ξεστόμισε... ΜΟΥΣΑΚΑ!!
Για μια εβδομάδα συνέλεγα πληροφορίες και κρατούσα σημειώσεις.. για την μπεσαμέλ, για τον κιμά, για όλα λίγο πολύ.. μου πήρε ΠΟΛΛΕς ώρες για να το ετοιμάσω αλλά η τύχη της πρωτάρας (ισχύει) και βγήκε πολύ καλός.. πάρα πολύ καλός!!από τότε έμαθα πολλά ακόμα... και το πιο σημαντικό που ανακάλυψα είναι ότι μου αρέσει να μαγειρεύω.
3.Το πιο μεγάλο τραπέζι που έχω κάνει (τα BBQ δεν πιάνονται) ήταν για 20 άτομα και μαγείρευα 2 μέρες!!!
4. Δεν μπορώ την αδικία.. Μπορεί να πεταχτώ και να μιλήσω (εκεί που δεν με σπέρνουν) προκειμένου να "πατάξω" την αδικία και να βάλω τον άλλο στη "θέση" του.
5.Μου αρέσει η οργάνωση.. και δεν μου φαινόταν, διότι όταν ήμουν στο πατρικό μου στη ντουλάπα μου γινόταν ένας πανικός.. Τώρα μου έχει προκύψει κάτι που δεν αντιλαμβάνομαι.. δεν μπορώ καθόλου την ακαταστασία.. θέλω όλα να είναι στη θέση τους, τακτοποιημένα και σε μια σειρά, έτσι είναι πολύ δύσκολο να ερωτηθώ που είναι κάτι και να μη θυμάμαι.. αυτό βέβαια ισχύει για το εκάστοτε σπίτι που λειτουργώ, δηλαδή τώρα στην Αθήνα έχω ψιλοξεχάσει τη σειρά μου.
6.Από μικρή ήμουν ένα κοριτσάκι όλο νάζι.. τραγουδούσα , χόρευα και έλεγα ότι το όνειρο μου είναι να γίνω τραγουδίστρια (ηλικία 5 χρονών).. Αγαπημένη τραγουδίστρια  είχα την Χαρούλα και πιο συγκεκριμένα το "Να μου το πεις το Σ'αγαπώ και πάλι.. Να μου το πεις.. η αγάπη είναι ζάληηηηηη εεει". Σας το γράφω όπως το τραγουδούσα...  
7. Αγαπημένη διακόσμηση είναι η κάντρυ και δεν μπορώ καθόλου τα πολύ συμβατικά σπίτια.. είμαι της άποψης ότι είναι όμορφο να βάζουμε μια προσωπική πινελιά στα σπίτια μας..!!
8.Θα ήθελα ένα μεγάλο σπίτι στην εξοχή με πολλά παιδάκια να τρέχουν τριγύρω και γενικότερα μια διαφήμιση του Βιταμ στο σπίτι μας!!!
9. Από μικρή φοβόμουν τα σκυλιά.. δεν ξέρω γιατί αλλά όταν τα έβλεπα ήθελα πολύ να τρέξω να ξεφύγω.. ακόμα δεν μου είναι ευχάριστη η συμβίωση με σκυλιά και με γάτες γιατί έχουν την μανία να σε ακουμπούν και να σε γλείφουν που λίγο με κάνει να σιχαίνομαι (συγνώμη στις ζωόφιλες.. )
10. Δεν μπορώ να βάφω τα νύχια μου, δίοτι αφενός βάφω και όλο το εξωτερικό και αφετέρου δεν μου κρατάνε καθόλου... νύχια και φρύδια πάντα τα αφήνω στα χέρια του ειδικού, τον οποίο ψάχνω να βρω σε κάθε χώρα.. τώρα στη Νορβηγία ας πούμε δεν έχω βρει κάτι και το φρύδι αναγκαστικά το αναλαμβάνω εγώ.
11. Last but not least, μου αρέσει να παίζω που και που το παιχνίδι της Πολυάννας και να βλέπω σε όλα τα αρνητικά, μόνο τα θετικά.. Αυτό το παιχνίδι είναι μεγάλη πρόκληση για μένα τελικά!!!

Που το δίνω λοιπόν...
Είναι πολύ δύσκολο να το δώσω κάπου γιατί νομίζω ότι λίγες έχουν απομείνει που δεν το έχουν.. όποτε ας το πάρετε λοιπόν και εσείς.. απλά αρπάξτε το, διότι δεν ξέρω που να το δώσω!!



20 comments:

Momma's daily life said...

ειδες ποσα μαθαινεις οταν τελικα μενεις μονη σου μακρια απο την φωλια της μαμας;; και εγω ειδα πολλα νεα σημεια στον εαυτο μου!
αυτο με τα ζωα το εχω και εγω! τα αγαπαω τα εκτιμαω αλλα δεν τα θελω μεσα στο σπιτι!!

απορια: μα πως γινεται να εισαι μια ελλαδα μια ντουμπαι και τωρα νορβηγια;;; να την κανω και εγω αυτη την δουλεια! οι τασεις φυγης μου αγριευουν πολυ τελευταια!

Memaria said...

Το παιχνίδι της Πολυάννας έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές..χαχα...κι εγώ το παίζω ακόμα!
Ενδιαφέροντα όλα όσα είπες, αλλά εγώ θα φύγω με τη γλυκιά φωνούλα σου εκείνη των 5 χρόνων να μου τραγουδά.."η αγάπη είναι ζάληηηηηη εεει"
Καλή εβδομάδα..φιλιά πολλά!

Dimitra•Counting SΜiLES said...

Τί όμορφες οι φωτογραφίες που άλλαξες πάνω πάνω. Μια δροσερή νότα στο μπλογκοσπιτάκι σου.
Αχ καημενούλα μου, μουσακά ζήτησε ο άτιμος??? Σε νιώθω:)
Είδες όταν φεύγουμε από το πατρικό μας, πως εξελισσόμαστε? Είμαστε εμείς οι γυναίκες πολυεργαλεία!
Λατρεύω τα σκυλιά και είχα μέχρι τα 30 μου, τις γάτες δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τις αγαπώ.
Και εγώ manicure δεν κάνω καθόλου καλά μόνη αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μένουν πάνω από μια μέρα με τα παιδιά και το σπίτι, οπότε δεν κάνω σχεδόν ποτέ. Τα πόδια όμως και ειδικά από άνοιξη μέχρι και φθινόπωρο που φροάμε πεδιλάκια και σαγιοναρίτσες, οπωσδήπτε!
Αυτό με την αδικία το έχω και εγώ! Μπορώ να τσακωθώ χαλαρά με αυτόν που αδικεί και φυσικά θα χωθώ εκεί που δεν με σπέρνουν για να την καταπατήσω!
Χάρηκα πολυ για τα πραγματάκια που μοιράστηκες μαζί μας Σταυρουλίτσα μου.

evonita said...

σε απόλαυσα!! χε χε.. κοίτα, στην αρχή όλα δύσκολα είναι, μετά μαθαίνουμε!!! :) με τα σκυλιά είχα κι εγώ φοβία!!! και ακόμα τα φοβάμαι εκτός από τη Ζιζέλ της αδερφής μου που μάλλον επειδή τη γνώρισα από μωρό την αγάπησα! :) τις γάτες ούτε γω τις μπορώ!! μου τη δίνουν λιγάκι. μακρυά κι αγαπημένες!! :) με το τραγούδι σε φαντάζομαι, πολύ πλάκα!! :) γλυκύτατη! φιλάκια πολλά!!! :)

mommyinhappiness said...

Καλημέρα Σταυρούλα από Ελβετία! Χαίρομαι πολύ που ανακάλυψα το blog σου!

Anonymous said...

Πολύ μου άρεσε η οστορία με τον μουσακά! Κι εγώ δεν ξέρω να μαγειρεύω λες να μου ζητήσει κι εμένα τίποτα τέτοιο!!! Φαίνεσαι από το λίγο που σε παρακολουθώ και από όσα γράφεις ότι είσαι πολύ χαρούμενος άνθρωπος και πολύ ανοιχτόκαρδος! Καλή εβδομάδα!

Unknown said...

χα χα.. άλλαξα δουλειά και πήγα στο ντουμπάι και τώρα ξανάλλαξα και πηγαμε Νορβηγία με τελικό προορισμό την Ελλάδα..!! χα χα το ξέρω ακούγεται περίπλοκο αλλα δεν είναι!!!

Unknown said...

το εεεεει ήταν απαραίτητο πάντα!!!

Unknown said...

ναι είναι φοβερό.. πετάγομαι δεν μπορώ!!!
πεντικιούρ απαραίτητο δεν το συζητώ!!!!!

Unknown said...

ναι πρέπει να έχω και video (είχε ο μπαμπας μανία με τις κορούλες και συνήθιζε να τις τραβάει βιντεάκια)!! πολύ πλάκα πάντως.. και από φωνή κορμί που λένε!!!

Unknown said...

Καλησπέρα!!! θα τα λέμε.. τα χιόνια μας φέρνουν πιο κοντά άλλωστε!!

Unknown said...

Καλή εβδομάδα!!! να προσέχεις τι ρωτάς.. καλύτερα ετοίμασε κάτι από μόνη σου (έκπληξη και καλά!!) μην μπεις στην ίδια διαδικασία.. δεν λέει!! φιλάκιαααα

myStickland said...

Καλησπέρα Σταυρούλα!!!
Μουσακά ε;)
χμμμμ!!!! Μια χαρά όμως τα κατάφερες!!!! Το μανικιούρ και πεντικιούρ το αναλαμβάνω μόνη μου εδώ και χρονια!! Είμαι εξπερ σου λέω!!!
Χαίρομαι που θα επιστρέψεις στην Ελλαδιτσα!
Φιλιά :)

Anonymous said...

Καλή η συμβουλή σου! Φιλιά κι από μένα!

Unknown said...

Το έχω μυριστει οτι κανεις καλη δουλεια απο κάτι φωτο σου... Χι χι είμαι λαγωνικο σου λέω!

Unknown said...

Ασε για να είσαι σίγουρη δοκίμασε κάτι απλό αλλα σίγουρο!!!

vivi ka said...

Καλησπέρα!! Μου θύμισες τον πρώτο καιρό που συζούσαμε με τον άντρα μου πριν παντρευτούμε!! Μέσα στην κουζίνα και οι δυο μήπως καταφέρουμε να βγάλουμε κάτι να φάμε εκτός από μακαρόνια, αυγά και πατάτες!! Αααα και ιμάμ που ήξερα να φτιάχνω από πολύ μικρή!! Από την στιγμή που παντρευτήκαμε δεν ξαναπάτησε στη κουζίνα :) Φιλιά!!

evonita said...

τέλειο αν έχεις κρατήσει το video!!!!

Parents Land Gr said...

Πολύ χαιρομαι που θα επιστρεψεις Ελλαδα. Στις επικινδυνες αποστολες σε εστειλε με τον μουσακα. Οσο για το μανικιουρ τρελαινομαι για νυχια περιποιημενα που σπανια εχω αλλα την τελευταια φορα μου κρατησε 5 μερες . Ακομα δεν το πιστευω.Φιλακια πολλα και ζεστα!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι said...

Νορβηγία;;;; Παναγίτσα μου κρύο! Οχι τίποτα άλλο αλλά θα πρέπει να αλλάξετε και όλη την καρνταρόμπα σας,χιχι!!! Ελπίζω ο τελικός προορισμός να έρθει τόσο σύντομα όσο θέλετε! οσο για αυτά που μοιράστηκες... ναι, έτσι σε είχα φανταστεί... γλυκιά και υπερήρωα (αδικία;;;; βουρ με την στολή μου για να σώσω τους πάντες)! Callie by anthomeli