Tuesday, April 2, 2013

Ενα παιδικό όνειρο...

Πριν από την τελική μετακόμιση και τελικά την εγκατάσταση μας στην Αθήνα.. μετά την μετακόμιση μας από το Ντουμπάι και πριν την τακτοποίηση των 37 κούτων που βρίσκονται και καταλαμβάνουν το μισό σαλόνι μας περιμένοντας υπομονετικά για να βρουν τον τελικό τους προορισμό ... είπαμε να κάνουμε μια εκδρομή που ξεκίνησε περισσότερο σαν μια συζήτηση πλάκας.. ύστερα έγινε πιο έντονη και τελικά μας οδήγησε στο ταξίδι μας.. Για όσους έχουν διδαχθεί ποτέ γαλλικά το συγκεκριμένο ταξίδι αποτελεί ένα όνειρο.. ένα ταξίδι μαγικό που έχεις πάντα μέσα στην καρδιά σου και θέλεις οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις, έχεις ταξιδέψει ήδη μέσα από τα βιβλία σου, έχεις ανέβει στο καμπαναριό της Notre Dame, έχεις ακούσει μουσική από τους πλανόδιους μουσικούς, έχεις βρεθεί στη Μονμάρτη αλλά και στις Βερσαλλίες.. Έχεις μοιραστεί τις ίδιες ιδέες με την Μαρία Αντουανέτα, έχεις φωτογραφηθεί στον πύργο και έχεις περτατήσει κάτω από την ασπίδα. Έτσι ήρθε η ώρα της εκπλήρωσης αυτού του ονείρου για εμένα..
Η πόλη του φωτός μας καλωσόρισε και μας οδήγησε σε χιλιοπερπατημένα μονοπάτια...
Μα αλήθεια πόση μαγεία μπορεί να κρύβει μια πόλη...
Πόσο διαφορετικά νίωθεις.. τι αέρας, τι κλίμα, τι κουλτούρα... όλα σε ένα μέρος !!
Στο ΠΑΡΙΣΙ!!
όλα τόσο μαγικά ακόμα και αν δεν είναι ολοκαίνουργια, γιατί αυτή η παλιότητα τους είναι μέρος της εικόνας, είναι μέρος του αέρα, είναι μέρος της μυρωδιάς! Η πόλη σε προστάζει να τη περπατήσεις, να νιώσεις τις δονήσεις της, να νιώσεις την κουλτούρα της και τον πολιτισμό της!!

À Bientôt Paris...




Για περισσότερες φωτογραφίες μπορούμε να βρεθούμε και στη σφαίρα του instagram.. Σας περιμένω!!



22 comments:

mommyinhappiness said...

Για εμένα η ομορφότερη πόλη στον κόσμο....το πρώτο ταξίδι με τον άντρα μου και το πρώτο μου ταξίδι γενικά στο εξωτερικό με τους γονείς μου...

Unknown said...

Δεν έχω πάει στη Ρώμη βέβαια (που λένε ότι είναι επίσης πανέμορφη), αλλά μέχρι στιγμής και για μένα το Παρίσι είναι η ομορφότερη πόλη!!μαγεία!

vivi ka said...

Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες! Με ξεσήκωσεςςςςς!!! :)

Unknown said...

Λοιπόν πρέπει να οργανώσουμε μπλογκική εκδρομή για φωτογράφηση στο Παρίσι!!!Μακάρι να ήταν εφικτό για όλους επισκέπτονταν το Παρίσι!

myStickland said...

Καλησπέρα!!!
Τις έχω απολαύσει ήδη τις υπέροχες φωτογραφίες σου στο Instagram!!!!
Απλά τέλειες!!!!!!!!
Φιλάκια:)

Unknown said...

Σε περιμένω να μου πεις ποτέ μπορείς να κανεις εκείνο το φτερωτο ταξίδι κ να οδηγηθούμε μαζί στην πόλη του φωτός !! Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα !! Φιλακια πολλα πολλα !!

Dimitra•Counting SΜiLES said...

Ωωωω τι καλά που τα καταφέρατε και κάνατε τόσο ονειρεμένο ταξίδι Σταυρουλίτα μου. Είναι πανέμορφες οι φωτογραφίες σου!!
Δεν έχω πάει αλλα που θα μου πάει:)

___ said...

Έρχεσαι Αθήνα;;;
Θα βρεθούμε στο μπλογκο-συνέδριο;;;
(Υπέροχες οι φωτό κ σπεύδω να σε βρω στο instagram)

Momma's daily life said...

πωπω ομορφιες!
υπεροχες φωτο, ταξιδεψαμε και εμεις μαζι σου!!

τελικα χωράω στις βαλιτσουλες σου που λέγαμε;; τα ζηλευω αυτα τα ταξιδάκια σου!

Unknown said...

Να κανονισετε να πάτε !! Λατρεμενο Παρίσι !!!

Unknown said...

Καλημέρα !!! Επιστρέφουμε επιτέλους !!! Μετα απο τη στάση μας στη Νορβηγία τα γραφεία μας έρχονται Ελλάδα ( αυτο ήταν κ το αρχικό σχέδιο εξάλλου οταν δεχθήκαμε αυτή τη πρόταση !) Το συνέδριο αν κατάλαβα καλα απευθύνεται σε μπλογκο- μαμάδες κ έτσι δεν εκλεισα !!

Unknown said...

Ναι ναι!! Ολοι οι καλοί χωράνε !!!

...INA said...

Μετά από τόσα χρόνια γαλλικά, το χρωστάω κι εγώ στον εαυτό μου ένα ταξιδάκι a Paris. Στα προσεχώς λοιπόν! Υπέροχες οι φωτογραφίες σου!

___ said...

Το συνέδριο λέγεται "ψηφιακές γειτονιές" και από ότι κατάλαβα απευθύνεται σε όλους τους μπλογκερς, ακόμη και αν διευκολύνει περισσότερο τους γονείς. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά αν το αποφασίσεις.

Unknown said...

Το χρωστας...!

Unknown said...

Είδα του ομιλητές κ πιστεύω οτι είναι πολυ ενδιαφέρον! Ηταν μέχρι χθες για να κλείσω θέση νομίζω .. Θα δω μήπως μπορω να κάνω κάτι σημερα ! Θα ήταν πολυ μεγάλη μου χαρα να τα λέγαμε απο κοντά !!!

DIMI said...

Καλημέρα Σταυρούλα!!Ωραία η βόλτα πού μάς πήγαν οι υπέροχες φωτογραφίες σου,στό πανέμορφο Παρίσι!Είχε πάη πέρισυ η κόρη μου!!Φιλάκια!!

Unknown said...

Ελπίζω κ η κόρη να ξετρελαθηκε το ιδιο με μας ! !! Την επόμενη φορά μαζί με την κόρη πρέπει να τρυπωσεις κάπου κ εσυ !!!

Memaria said...

Χαίρομαι που το παιδικό σου όνειρο έγινε πραγματικότητα!!
Οι φωτογραφίες σου καταπληκτικές!!!
Φιλιά πολλά!!

Unknown said...

τι όμορφο ταξίδι,και υπέροχες οι φωτογραφίες σου.Με ξεσήκωσες!!!3 χρόνια μου τάζει πως θα με πάει....για να δω φέτος!!!

πολλά πολλά φιλιά Σταυρουλάκι-)

Fotini Kouzoumi said...

Σταυρούλα μου, τι καλά που κατάφερες να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου!!! :)
Υπέροχες οι φωτογραφίες, είδα και τις υπόλοιπες στο Instagram!!! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα και που επέστρεψες Ελλάδα!!! Σε φιλώ!!!

evonita said...

υπέροχο το ταξίδι σας, οι φωτογραφίες μοναδικές!!! με μάγεψαν!!! αχ τις είδα και στο instagram! αχ, αχ!!! όνειρο!! :) φιλάκια πολλά Σταυρουλίτσα μου!!!!!