Sunday, August 5, 2012

#4/365

Επιτέλους οι βαλίτσες βγήκαν στην επιφάνεια έτοιμες να γεμισουν με τα "απαραίτητα" για την εξόρμιση μας.. πάλι καλά που έχουμε δεύτερο δωμάτιο που το χρησιμοποιούμε μόνο για κάτι τέτοιες περιπτώσεις.. και που θα μας βγάλοουν και θα μας αλλάξουν σεντονάκια όταν φύγουμε και τελειώσουμε με το χαμό.  Γενικότερα δεν μου αρέσει που μένουμε σε hotel apartment γιατί η διακόσμηση δεν με αντιπροσωπεύει ΚΑΘΟΛΟΥ  ούτε κατά διάνοια, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές το εκτιμώ!!!!

11 comments:

evonita said...

τι τέλεια, βαλιτσούλες έτοιμες για γέμισμα και ταξιδάκι!!! ενδιαφέρουσα αυτή η εκδοχή του hotel apartment.. :)

myStickland said...

Μερικές φορές παρακαλάω να ζούσα σε ένα τέτοιο διαμέρισμα...ειδικά τις μέρες που βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε!!!
Anyway...εύχομαι να περάσετε τέλειααα

Memaria said...

Καλό ταξίδι!!

Unknown said...

Ενδιαφέρουσα γενικά, αλλά η διακόσμηση είναι πολύ .. παλιά.. βεβαια, εντάξει δεν θα μείνουμε εδώ και για πάντα.. ελπίζω!!

Unknown said...

Ευχαριστούμε.. σίγουρα έχει αρκετά θετικά.. όπως ότι 2 φορές την εβδομάδα μου καθαρίζουν.. σκούπα δεν έχω βάλει ποτέ.. τα κάνουν όλα (τα χοντρά εννόω) αυτοί.. βεβαια μπανια και κάτι άλλα διάφορα θέλουν προσοχή!

Unknown said...

Ευχαριστούμε Μαρία μου!

CHRISTINA N. said...

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ RESIDENT!!! ΧΑΧΑΧΑ!!! ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 140 Τ.Μ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;!!!!!!!

Unknown said...

Μάλιστα κύρια!! Ντα γκασπαζαρ!!! αυτό λες εσύ.. για τα 140,εε.. για τα 168 που μάλλον θα έρθουν μετά τα 140.. τι έχεις να πεισ? (3 bedroom sto trade centre).. τι θα το κάνουμε????

Unknown said...

και για τις 2 ανηψίες.. και ξεχωριστά δωμάτια...!!!!

CHRISTINA N. said...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ! ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!

Unknown said...

AAA ώστε χρειάζεσαι κίνητρο.. νόμιζα ότι ακόμα και αύριο αν σου έλεγαν ότι μπορείς να έρθεις... θα το έκανες!!! χι χι.. τότε αν χρειάζεsαι κίνητρα.. πρέπει να συνεχίσω για να σε πείσω... jacuzzi?????