Tuesday, August 7, 2012

#7/365

Σήμερα αποφάσισα να πάρω ένα μικρό δωράκι για τον εαυτό μου.. και δεν εννοώ την τσαντούλα αλλά τα σκουλαρίκια!! Πριν έρθω στο Ντουμπάι τον χρυσό δεν τον φορούσα και συνεχίζω να μην τον φοράω.. πάλι λευκόχρυσο αγόρασα, αλλά σήμερα ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασα yellow gold και μου άρεσε πάνω μου... αλλά δεν το πήρα, ήθελα κάτι πιο μικρό και φθηνό.. 1.77 γρ ήταν το βάρος του σετ που πήρα.. καλά είναι φοβερή η μανία που έχουν εδώ με τον χρυσό.. υπάρχει και ΑΤΜ χρυσού!! είναι και οι ινδοί που έχουν πραγματικά μανία με αυτό το θέμα, αγοράζουν συνέχεια και έρχονται και μου λένε πόσα γραμμάρια πήραν!!!!ΕΕ τι να κάνω μπαίνω στο κλίμα!!!!!!

8 comments:

myStickland said...

μεγειά!!

Memaria said...

Με γειααά!!!

evonita said...

ATM χρυσού;;;; Εντυπωσιακό!!! Κάτσε ρε συ, δηλαδή πώς λειτουργεί ακριβώς; Κάνεις ανάληψη και κατάθεση χρυσού;;; Καλοφόρετα τα σκουλαρικάκια σου, πολύ καλά έκανες και τα πήρες, χρειαζόμαστε και τέτοια κομμάτια κάποιες φορές!!!

Unknown said...

Ευχαριστώ!!

Unknown said...

Ευχαριστώ!

Unknown said...

Όχι, βάζεις λεφτά και παίρνεις χρυσό!!!Δες αυτό http://www.youtube.com/watch?v=F3sqYmp6IiU

evonita said...

τι λες τώρα!!!!!!!!!! εντάξει, δεν υπάρχει!! το χεις δοκιμάσει??? ή θέλει να βάλεις κάνα αμύθητο ποσό???

Unknown said...

Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί ο Α. δεν συμφωνει με την επένδυση σε χρυσό (ειδικά αυτή την εποχή που έχει ανέβει στα ύψη) αλλά ξέρω ότι ξεκινάει από μικρά ποσά, δηλαδή με ξερώ 60 - 70 ευρώ παίρνεις τα πολύ μικρά νομίσματα 2 γρ.. δεν είναι εξωπραγματικό