Saturday, August 11, 2012

Ν όπως ντάντεμα ψυχής

Καθώς η νεράιδα χόρευε στο ρυθμό της μουσικής ανοιγοκλείνοντας τα χρυσόλευκα μεγάλα της φτερά ένιωσε τη μαγεία της μουσικής να κατακλύζει το σώμα της και η ενέργεια της ανέβηκε στα ύψη!! Ξάφνου παρουσιαστηκε ο βασιλιάς με την επιβλητική και συνάμα προστατευτική του παρουσία και της έκανε μια πρόταση.. ή μάλλον μια έκπλήξη.. την πήρε από το χέρι και την πρόσταξε να πετάξουν στο δάσος με τις βανίλιες και τα σοκολατόδεντρα..
Λίγο πριν την απογείωση από το παλάτι

Σε αυτό το δάσος υπήρχαν όλα όσα χρειάζονταν για να φτίαξει κανείς παγωτό... ήταν κόντα σε ένα λιβάδι με αγελαδίστες που μας έδιναν την απαραίτητη κρέμα γάλακτος για το παγωτό... είχε δέντρα σοκολάτας και βανίλιας.. οι φράουλες και τα βατόμουρα κατέκλυζαν την πλάση.. ήταν ένα τόσο μαγευτικό τοπίο αλλά δεν ήθελε να πηγαίνουν συχνά.. με αυτό το τρόπο κρατούσε τη μαγεία του για τις στιγμές που ήθελε ένα ντάντεμα ψυχής!Σαν να μην ήθελε να το σπατάλαει για τις υπόλοιπες μέρες!
Σήμερα ήταν μια απ'αυτές τις μέρες που ο βασιλιάς ένιωθε μεγάλη ανάγκη για ντάντεμα της παιδικής του ψυχούλας..
Όπως πάντα με την προσγείωση τους στο δάσος ο κάλος τους νάνος τους περίμενε με μια κρύα λεμονάδα..
Η νεράιδα είχε φροντίσει να στείλει με τα μαγικά της φτέρα σήμα στο νάνο ότι κατάφθάνουν και έκεινος φρόντισε για τα υπόλοιπα!
ήξερε ότι ο βασιλιάς θα ήθελε παγωτό και έτσι φρόντισε να έχει μάζεψει τη κρέμα γάλακτος για να είναι έτοιμος.. για τα ύπολοιπα θα πέριμενε τη προσταγή του βασιλιά έτσι ώστε να τα μαζέψει τα κατάλληλα υλικά εκείνη τη στιγμη για να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκα!!
Επόμενο συστατικό της ευτυχίας θα είναι δυο κόκοι από ντάντεμας ψυχής!
Συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής)στην πρόκληση 24days,είναι:
mystickland..

4 comments:

myStickland said...

όχι μόνο δυο κόκκοι..η ψυχή θέλει πολύ
ντάντεμα,φίλη μου..
ευχαριστώ για τις ευχές σου...να είσαι πάντα καλά<3

Memaria said...

Ναι, βάλε λίγους κόκκους ακόμα!!!

Unknown said...

Πόσο να βάλω? ακούω πρότασεις!! απλά σκέφτόμουν ότι για να είναι ντάντεμα πραγματικό πρέπει να είναι πιο αραίο!!

evonita said...

ααα κι εγώ θα συμφωνήσω, βάλε κάτι παραπάνω!!! χι χι