Tuesday, October 2, 2012

Γλυκιά καλημέρα!!!!

Καθώς μπήκε και ο Οκτώβριος, όλοι μας σιγά σιγά νιώθουμε ότι πρέπει να μπουμε σε πρόγραμμα!! έτσι και εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση!!!
Ύστερα από ένα μήνα διακοπών που λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν μου έπετρεψε να κάνω πολλές αναρτήσεις και κατόπιν μετά την επιστροφή στο μέρος που ζω (μέχρι να μπουμε σε ρυθμό, να πάμε σουπερ μαρκετ κτλ..) πέρασε ο καιρός και μπήκε ο Οκτώβριος.. Ένας μήνας σημαντικός και για άλλους προσωπικούς λόγους..
Το θέμα είναι ότι δεν έχω ακόμα ολοκληρώσει το 24 days challenge.. (βρίσκομαι πολύ κοντά όμως), ακόμα το 365 days gratitude μάλλον έχει μείνει πολύ πίσω αν και έχω υλικό από κάθε μέρα των διακοπών.. αλλά από τοτε που γύρισα κάτι λείπει.. δεν έχω καθημερινές φωτογραφίες!!
δεν ξέρω τι να κάνω.. μήπως πρέπει να γυρίσω στο photo a day challenge? εσείς τι λέτε?
το άλμπουμ της Ταυλάνδης περιμένει τον καλό μου Α. να διαλέξει φωτογραφίες..
Εντωμεταξύ, χθες ξεκίνησα γυμναστήριο και αύριο πηγαίνω να αγοράσω μαλλί για το επόμενο project.. μια καζάκα για τον μπαμπάκα μου!!!

Χθες ο μπαμπάς μου έκλεισε τα 60!!
Του εύχομαι ολοόψυχα να τα 1000 ΄σει και από δω και περα να ξεκουραστεί και λίγο!! με το καλό και η άφιξη της εγγονούλας μπαμπάκα μου!!!

Βέβαια οι καθημέρινες υποχρεώσεις δεν σταματάνε (10 ώρες στη δουλειά), μετά οδήγηση σπίτι, μαγείρεμα, σίδερο (πολλά τα ρούχα των διακοπών) και όλα τα παραπάνω!! όποτε είναι λογικό να έχω λίγο αμελήσει το blog μου κάτι που με ενοχλεί θα έλεγα!!!
Μάλλον αυτό το μήνα πρέπει να επικεντρωθώ να κλείσω όσα έχω αναλάβει (το 24 days challenge, που για μένα μόνο 24 δεν ήταν), να τελειώσω με το άλμπουμ και να δω τι θα κάνω με το 365 days gratitude και μετά από τον επόμενο μήνα ξεκινάμε και το photo a day πάλι.. καλύτερα έτσι νομίζω.. εσείς τι λέτε???
Σας φιλώ!!!

8 comments:

lolipopfamily said...

Καλό μήνα και να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου. Αν κατάλαβα είσαι έγγυος; Αν ναι Συγχαρητήρια και με το καλό!

lolipopfamily said...

έγκυος ήθελα να γράψω...

Unknown said...

Kαλημέρα!!!
Ευχαριστώ για τις ευχές!! Η αδερφουλα μου είναι έγκυος και από εκείνη τη πλευρά έρχεται το εγγονάκι, αλλά όπως κατάλαβες το περιμένουμε όλοι μάζι με μεγάλη αγωνία!!!! χι χι

Lyriel Bee said...

Χρόνια πολλά για τον μπαμπά σου και να μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν με μια σειρά. Κάνε πρώτα όπως λες το ένα αν προλαβαίνεις και ξεκινάς με την άλλη πρόκληση τον άλλο μήνα. Όλα μαζί δεν γίνονται :)
Φιλάκια πολλά και καλό μήνα !!

evonita said...

Καλό μήνα!!! Να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου και ότι επιθυμεί!!! :) ότι προλαβαίνεις.. σιγά σιγά, μην σε αγχώνει κάτι.. φιλάκια πολλά!!! :)

myStickland said...

Nα τον χαίρεστε τον πατερούλη και με το καλό να δεχτήτε το μωράκι!!
Μην αγχώνεσαι καθόλου..Ο σκοπός του blogging,είναι να μας χαλαρώνει και όχι να προσθέτει επιπλέον αγχος στην καθημερινότητα μας..
καλό σου απόγευμα!

Unknown said...

Ευχαριστώ για την υποστήριξη!!! έχετε δίκιο!!πρέπει να μην αγχωνομαι!!! απλά θέλω να τελειώσω με κάποιες "υποχρεώσεις" για να μπορέσω να ξεκινήσω καινούργια πράγματα!!!!

Memaria said...

Καλό μήνα και χρόνια πολλά στον μπαμπά σου!!