Wednesday, March 6, 2013

Πως φτάσαμε εδώ...

Η αγαπημένη stickland με επισκέφθηκε και μου χάρισε ένα πολύ όμορφο βραβείο και το μόνο που μου ζήτησε είναι να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις..
πολύ απλό!! ευχαριστώ πολύ!!!

*Ποια blogs επισκέπτεσαι συχνά;

Κάνω διάφορες επισκέψεις σε μπλόγκς και του εσωτερικού και του εξωτερικού.. η θεματολογία ποικίλει ανάλογα με την εποχή που διανύω.. βέβαια υπάρχουν και περίοδοι που οι πολλές υποχρεώσεις με κρατάνε μακριά απόλα!!Βασικό συστατικό για μένα είναι η χαρούμενη θεματολογία!!

*Γιατί δημιούργησα το blog μου;

 Το μπλόγκ μου δημιουργήθηκε σε μια περίοδ που ήθελα να ασχοληθώ με διάφορα πραγματάκια που τα έβρισκα ενδιαφέροντα.. Ημουν στο Ντουμπάι ολίγον αποκομμένη και είχα αρκετα σαββατοκύριακα (και όχι μόνο) που ήμουν μόνη μου λόγω φόρτου εργασίας του Α. Έτσι αποφάσισα να αρχίσω το πλέξιμο.. στο δρόμο αυτό βρήκα τις εξαιρετικές Κερασόπιτες που έχουν εμπνεύσει ποικιλοτρόπως.. και μέσα από αυτές οδηγήθηκα στο μαγικό κόσμο του 365daysofbliss.. Επικοινώνησα με την πολύ καλόκαρδη Μαριάννα και της είπα ότι δεν έχω μπλόγκ αλλά θέλω να συμμετέχω στο παιχνίδι της FMS, που η Μαριάννα είχε ξεκινήσει να μας μαθαίνει στην Ελλάδα.. με δική της ενθάρρυνση και πολύ γλυκιά καθοδήγηση δημιουργήθηκε το everyday happy home.. ο τίτλος απλά πήγασε από μια μεγάλη μου επιθυμία....!

*Ποια είναι τα αγαπημένα σου θέματα;

Η θεματολογία μου πλέον καλύπτει τις ερασιτεχνικες φωτογραφίες που όλοι λίγο πολύ πέρνουμε στις εκδομες μας, τα ταξίδια μας, η δική μου οπτική γι αυτά που αντικρύζω αλλά και κάποια θέματα που με απασχολούν κυρίως γύρω από το θέμα του σπιτικού!!!

*Ποια λέξη χρησιμοποιείς πάντα στο everyday happy home;

Σας φιλώ 
Σταυρούλα..
  
 Πάω να δω ποια δεν το έχει αποκτήσει για να της το χαρίσω!!




Σας φιλώ 
Σταυρούλα..

13 comments:

myStickland said...

Καλησπέρα!!!
Χαίρομαι που μοιράστηκες μαζί μας λίγα απο τα ...μυστικά σου!!χαχαχα:)
Φιλιά:)

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι said...

Ωραία πραγματάκια μάθαμε για σένα!!! Ωραίο δεν είναι να γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα!!! Callie by anthomeli... Y.G. Ευτυχώς που η Μαριάννα σε ώθησε και σε γνωρίσαμε και εσένα και τα ταλέντα σου!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ said...

Ενδιαφέρον.Χαίρομαι που έμαθα κάτι για σένα και το μπλογκ σου

airis said...

Καλημέρα Σταυρούλα!
Εύχομαι να συνεχίσεις να κάνεις πάντα αυτό που σε ευχαριστεί, όπου κι αν βρίσκεσαι!
Φιλάκια πολλά! ♥

vivi ka said...

Καλησπέρα!! Χαίρομαι που έμαθα την ιστορία δημιουργίας του "everyday happy home". Αχτύπητη ονομασία!! Να περνάς πάντα όμορφα! Φιλάκια! :)

DIMI said...

Καλησπέρα Σταυρούλα!Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!Χαίρομαι πού έμαθα κάτι γιά εσένα καί γιά τήν δημιουργία τού ιστολογίου σου!Καλά νά περνάς στόν Βορρά!Φιλιά!

Lyriel Bee said...

Συγχαρητήρια για το βραβειάκι μικρούλα :)

Dimitra•Counting SΜiLES said...

Συγχαρητήρια για το βραβείο σου γλυκούλα μας.
Σ'ευχαριστούμε για όσα μοιράστηκες μαζί μας.
Καλή Τσικνοπέμπτη εκεί στο κρύο. Θα τσικνήσετε αλήθεια???

Memaria said...

Συγχαρητήρια για το βραβείο κι ένα θα πω..χαίρομαι που "φτάσαμε εδώ"..φιλιά!

Parents Land Gr said...

Οι φωτογραφίες σου θα μπορουσαν να μην ειναι ερασιτεχνικες. Εχεις ταλεντο! Συγχαρητηρια για το βραβειο.

Unknown said...

γειά σου εξυπνούλικο Σταυρουλάκι.Ενας πολύ γλυκός τρόπος για να σε γνωρίσουμε καλύτερα.Εύγε για το βραβείο!!!Σου΄χω και εγώ κάτι εικονικό-)))
πολλα φιλιά και καλό σκ-))

Demi Mist said...

Συγχαρητήρια για το βραβείο!
Βοήθησε να σε γνωρίσω καλύτερα.

evonita said...

Συγχαρητήρια!! Αχ το θυμάμαι το ξεκίνημά σου!!! Και μάλιστα θυμάμαι ήσουν διστακτική.. Αλλά είδες τελικά? Είναι όμορφο να μοιράζεσαι!! Και ευχαριστούμε τόσο πολύ για τα όμορφα ταξίδια σου και τις ονειρικές φωτογραφίες!! :)