Monday, March 18, 2013

Ενα ευχαριστώ και ολίγον από blog..lovin

Η πολυμήχανη και πολυτάλαντη Μάχη μας από το Όπου υπάρχει θέληση.. υπάρχει και τρόπος, μου χάρισε ένα βράβειο που όμως επειδή το έχω ήδη παραλάβει δεν θα σας ξανακουράσω με τα διάφορα μου..
Το ίδιο βραβείο μου χάρισε και η καινούργια φίλη μου, με την οποία συμπάσχουμε στην ξενιτιά... η γλυκιά μανούλα του mommyinhappiness.
Σας ευχαριστώ θερμα και τις δυο.. χαίρομαι πολύ που σας συνάντησα έστω και διαδικτυακώς!
Βλέπω ότι όλες έχουμε λίγο πολύ ενημερωθεί για τις αλλαγές που γίνονται στο google reader και έχουμε φροντίσει.. έτσι και εγώ λοιπόν.. Είχα γραφτεί βέβαια εδώ και πολύ καιρό (ούτε που το θυμόμουν!) και έφτασε ο καιρός που πρέπει να το ενεργοποιησω.. έχει γίνει ένα μπέρδεμα όμως και είναι δυο σε ένα το μπλογκ μου.. να δω πως θα τα καταφέρω να τα κάνω ένα..τέλος πάντων!!
Μπορείτε να με βρείτε εδώ για να οργανωθούμε.. βέβαια έχω μια απορία..  τόσο καιρό τα μπλόγκς που ακολουθώ τα βλέπω στο blogger. Αυτό είναι που θα κλείσει.. πώς συνδέεται ο blogger με τον google reader?Επειδή έχω το google+ νομίζω πως όλα κάπως περίεργα συνεργάζονται στον blogger μου και από εκεί τα κάνω όλα.. μάλλον βλακεία ρωτάω..
Για να μην ξεχνίομαστε.. θέλω να σας δείξω μια κλεφτή ματιά που έριξα εχθές...


και λίγο αληθινό χίονι .. δίοτι εδώ το effect του picmonkey είναι λίγο περιττό!!!
ακόμα και το παρμπρίζ μας ήταν κάπως έτσι..
Καλή Σαρακοστή σε όλους με αγάπη, υγεία, και ειλικρίνεια!!

Σας φιλώ,
Σταυρούλα

9 comments:

evonita said...

Καλή Σαρακοστή Σταυρούλα μου!!!! Υπέροχες είναι οι φωτογραφίες σου, το χιονάκι σαν ψεύτικο!!! :) Όσο για την απορία σου δεν έχω ιδέα!! Και γω από την εφαρμογή δεξιά το Blogroll τα διαβάζω τα νέα, δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά!! ελπίζω να μην αλλάξει κάτι στο τέλος για να μην αγχωνόμαστε με αυτά! φιλάκια πολλά!!

Craftlandgr said...

πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου!!χιονια εκει ε;απο οτι καταλαβα δεν θα εχουμε πια το gadget με τους αναγνωστες,το google+ δεν θα εχει προβλημα...ουφ,θα περιμενουμε και θα δουμε...Καλη Σαρακοστη

Memaria said...

Με το που μπαίνω στο μπλογκ σου γοητεύομαι κατευθείαν από τις φωτογραφίες με τα χιόνια..όσο μου αρέσει να τα βλέπω, τόσο δεν αντέχω το κρύο..
Κι από ό, τι βλέπω στις καινούριες φωτογραφίες το κρύο συνεχίζεται...αν κι εδώ σήμερα χειμωνιάτικη είναι η μέρα!
Για τα τεχνικά δεν μπορώ να βοηθήσω και μάλλον πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθώ σοβαρά αφού θα γίνουν αλλαγές..
Συγχαρητήρια για τα βραβεία..φιλιά πολλά!

mommyinhappiness said...

Καλή Σαρακοστή Σταυρούλα! Πόσο μου αρέσουν τα σχήματα από τις χιονονιφάδες!!

Unknown said...

χμ...έχω και εγώ τις ίδιες απορίες.Βλέπεις δεν μπορούμε πλέον να ανεβάζουμε φώτος από τον μπλοκερ μέσω του υπολογιστή μας (ούτε καν μας ειδοποίησαν)Οσο για τη σύνδεση που έχουν όλα μεταξύ τους,κάτι πήρε το αυτάκι μου μου πως ανταγωνίζονται το φατσοβιβλίο,δεν ξέρω.
Οι εικόνες σου πραγματικά ονειρεμένες όλες,και ας έχει κρύο ακόμη-)))
☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆¸.•*¨*★☆☾
(¯`´♥(¯`´♥.¸________ღ☆ღ_________ ¸.♥´´¯)♥´´¯)
☆ ▓▒░ ☆ ♥ ΚΑΛΗ ♥ ~ ♥ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ♥ ☆ ░▒▓ ☆
(_¸.♥(_¸.♥´´ ¯¯¯¯¯¯¯¯ღ☆ღ¯¯¯¯¯¯¯¯¯ `´♥.¸_)♥.¸_)
☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆★¸¸.•*¨*••.¸¸☾☆¸.•*¨*★☆☾

Anonymous said...

Σταυρούλα μου Καλή Σαρακοστή! Οι φωτογραφίες σου είναι υπέροχες και ζηλέυω!!!
όσο για την απορία σου κι εγώ την ίδια απορία έχω. Στον Google reader μπαίνω σπάνια, διαβάζω τις αναρτήσεις από την λίστα που βγάζει ο μπλογκερ από κάτω από το δικό μου. Τι θα αλλάξει δεν ξέρω αλλά αν ξέρει κανένας ας μας πει! Φιλιά!

Lyriel Bee said...

Wow... πως έγινε το τζάμι έτσι από το κρύο, αποκρυσταλλώθηκε .. είναι υπέροχη φωτογραφία!!
Όσο για τις ερωτήσεις σου, θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω όσο μπορώ. Ο reader είναι ένας τρόπος δοσμένος από τη google για να έχεις όλες τις καινούριες αναρτήσεις των μπλογκ που ακολουθείς. Αν δεν τον χρησιμοποιούσες μέχρι σήμερα, δε θα σου λείψει καθόλου :) Αν διάβαζες τις αναρτήσεις από τον blogger, τότε αυτό νομίζω θα παραμείνει ίδιο. Όπως και το google+. Απλά από την πρώτη Ιουλίου δεν θα έχουμε πια το gadget με τους followers που έχουμε τώρα. Γι' αυτό ακολουθήσαμε ο ένας τον άλλο στο bloglovin και γίναμε φίλοι στο google+ για να μη χαθούμε ;) Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ το bloglovin και το βρίσκω πολύ βολικό !

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι ...
Φιλιά !

Parents Land Gr said...

Μόλις σε έβαλα στο bloglovin για να μην χάνω αναρτήσεις. Δεν μου αρέσει το κρύο........Καθόλου.

Dimitra•Counting SΜiLES said...

Τα έμαθα και εγώ για τον reader. Δεν έχω καταλάβει πολλά. Ελπίζω να γλυτώσουμε!!! χα χα χα
Σε ακολουθούσα στο bloglovin όταν τα μετέφερα από τη google και τώρα που πήγα στο λινκ που μας έδωσες φαινόταν σα να μην σε ακολουθώ. Έχεις δυο μπλογκς? Δεν έχω καταλάβει.
τέλος πάντων, σε έχω πάντως:)
φιλάκια πολλά και συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου!!!