Wednesday, August 1, 2012

365 grateful - a month in photos


Καλημέρα..
Και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
Σε μια προσπάθεια να εστιάσω σε δικά μου καθημερινά πράγματα που κάνουν τη ζωή μου πιο όμορφη, αποφάσισα γι αυτό το μήνα (και για άλλους 11) να μη συνεχίσω με το photo a day αλλά να ξεκινήσω ένα άλλο project..
365 μέρες αποτύπωσης μικρών ή μεγάλων πραγμάτων που συμβαίνουν στη ζωή μου και δεν θέλω να τα προσπερνάω έτσι απλά. Το project αυτό ονομάζεται 365 grateful project και ξεκίνησε από μια κοπέλα, πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, όπου μπορείτε και να δηλώσετε το mail σας και να λάβετε δωρεάν το βιβλιαράκι της με εναλλακτικούς τρόπους για να ακολουθήσει κανείς το project (εγώ διάλεξα τη φωτογραφία, αλλά για άλλους μπορεί η ζωγραφική να τους είναι πιο εύκολη).
Απώτερος σκοπός είναι να δημιουργήσω ένα album με τις φωτογραφίες μας για ένα χρόνο- μια φωτογραφία κάθε μέρα- το όποιο θα αποτελείται από όλα εκείνα τα μικρά πραγματάκια που λόγω της καθημερινότητας μάς ξεγλιστρούν.. Γι αυτό το λόγο σκέφτηκα ότι θα ήταν πιο εύκολο να δημιουργήσω αυτό το album σταδιακά, δηλαδή σελίδα σελίδα, μια σελίδα με 7 φωτογραφίες την εβδομάδα..Το πρότυπο που σκέφτομαι να ακολουθήσω γι’αυτό το album (σε μια πρώτη φάση μέχρι ίσως να δημιουργήσω το δικό μου, αν κάποιος έχει κάποιο άλλο πρότυπο να μου προτείνει..?) είναι αυτό από το as simple as that.
Ακόμα θα ήθελα να επισημάνω ότι πολύ θα ήθελα αυτό το project να καταλήξει σαν το project life, πληροφορίες εντός, αλλά δεν πιστεύω ότι διαθέτω το χρόνο αυτό οπότε θα το κάνω  λίγο εναλλακτικά, αλλά μπορεί κάποιους να τους ενδιαφέρει!
Θα συνεχίσω και θα ολοκληρώσω κανονικά το summer bliss και το 24 days challenge αν και το τελευταίο κάπου εκεί στο Λ-Μ θα το διακόψω για διαφημίσεις και θα το συνεχίσω με τη νέα σεζόν από Σεπτέμβρη!


Να ολοκληρώσω λέγοντας ότι γράφτηκα συνδρομήτρια (είναι free) σε ένα site to DPS (Digital Photography School ) και θα μου στέλνουν newsletter κάθε μέρα με tips όποτε αν είναι κάτι ενδιαφέρον θα ενημερώνω τάχιστα!!!


 Oπότε κάθε μέρα θα κάνω μια άναρτηση με τη φώτο της ημέρας και στο τέλος της εβδομάδας ή του μήνα θα παρουσιάζω το collage μου.


 Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!!!!

8 comments:

Katerina said...

Ωραια ιδέα το 365 grateful project!
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις!

evonita said...

Αααα τι πολύ ωραία ιδέα αυτό το Project.. θα το ψάξω και πού ξέρεις!! χι χι.. Καλό μήνα!!!

evonita said...

Λοιπόν τα διάβασα όλα τα Link της ανάρτησης και έκανα και εγγραφή!!! Πολύ πολύ ενδιαφέρον το βρίσκω το Project.. Σίγουρα κάθε μέρα ανακαλύπτεις κάτι μαγικό.. Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά και εύχομαι να τα καταφέρω.. Το template που διάλεξες για τα collage είναι πολύ όμορφο! Πότε ξεκινάει?

Unknown said...

Ευχαριστώ!! και έσυ να συνεχίσεις να βγάζεις καταπληκτικές φώτο!

Unknown said...

ΑΑΑ!!! μπράβο!!! όποτε θέλεις ξεκινάει!! έσυ διαλέγεις τη μέρα που θα πεις από σήμερα...!!!! Καλή αρχή σου εύχομαι! Νομίζω και εγώ ότι ανακαλύπτεις πράγματα που αλλίως προσπερνάνε!!

evonita said...

α, τέλεια!! μου άρεσαν πολλά.. μου άρεσε η ιδέα με τα καμβαδάκια, με τα post it και με τον πίνακα αναρτήσεων.. πρέπει να αποφασίσω κάτι όμως για να ξεκινήσω!!!!

Memaria said...

Πάρα πολύ ενδιαφέροντα όλα!!
Καλή αρχή!!

Beauty Follower said...

Καπως αργοπορημένα ειπα να παρω μέρος στην φωτογραφική πρόκληση...

http://beautyfollower.blogspot.gr/2012/08/ummer-in-greece-vol-6.html