Monday, July 9, 2012

Day 9 - Big

Ένα μεγάααααααααααααλο ενυδρείο... στο μεγαλύτερο mall στον κόσμο... με το πιο μεγάλο ανυποστήριχτο τζάμι ενυδρείου στον κόσμο... δίπλα από το ψηλότερο κτήριο του κόσμου.. στον ίδιο χώρο με τα ψηλότερα συντριβάνια που χορεύουν στον κόσμο... Η υπερβολή έχει όνομα!!!

Έλληνες συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής) στην πρόκληση του Ιουλίου είναι:

10 comments:

Memaria said...

Χαχα...όλα τεράστια ε?
Πάντως το ενυδρείο φανταστικό!
Θα πρέπει να είναι πολύ ωραίο από κοντά...
Όλο ανεβαίνω και το βλέπω..πολύχρωμα ψάρια, γαλάζιο νερό...μου αρέσει πολύ!

Katerina said...

Μετά από αυτό το big τι να δείξουμε κι εμεις;!

Jen said...

wow!!! arent they fascinating

Unknown said...

Στη μέση του ενυδρείου υπάρχει και ένα τούνελ και περνάς υποτίθεται μέσα από το ενυδρείο.. ακόμα μπορείς να πας βόλτούλα με το καραβάκι μέσα στο ενυδρείο και να ταισεις ψαράκια.. φοβερό για παιδιά. τέλος μπορείς να κάνεις κατάδυση μαζί με τον δύτη.. δεν έχουμε κάνει τίποτα άπ'όλα αυτά, το μόνο που έχουμε κάνει είναι να φάμε στο εστιατόριο απ' την άλλη πλεύρα του ενυδρείου και ήταν πολύ ωραία..

Unknown said...

Να σου πω την αλήθεια αυτή κατάσταση στο Ντουμπάι είναι τόσο "φτιαχτή" που με ενοχλεί, θεώρω πολύ πιο όμορφο και αυθεντικό το να βγάλεις μεγάλα λουλούδια όπως έκανε η Μαρία, αλλά εδώ δεν μας βρίσκονται!!! χι χι!!

Memaria said...

Κατάδυση δεν ξέρω αν θα τολμούσα, αλλά στο τούνελ θα έμπαινα και στο καραβάκι..
Σίγουρα ήταν ωραία και στο εστιατόριο...και μόνο να βλέπεις τα χρώματα και τα ψάρια αρκεί για να σε ηρεμεί!
Και μπορεί να μην έχει λουλούδια εκεί, αλλά μας δείχνεις εικόνες κάθε φορά που δεν ξέρω αν θα τις δούμε ποτέ από κοντά και τις απολαμβάνουμε πραγματικά!

Unknown said...

Χαίρομαι που το ακούω αυτό.. γιατί φοβάμαι μήπως κουράζω με το θέμα του Ντουμπάι.. απλά προσπαθώ να κάνω μια μικρή ξενάγηση κάθε φορά!! το καραβάκι θα το έκανα και εγώ, αλλά όταν μένεις κάπου νομίζεις ότι μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή και τελικά δεν το κάνεις ποτέ!!!

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι said...

Γλυκιά μου ξέρεις, επειδή μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια... ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! Γιατί μας ξεγελάς με μία φωτογραφία;;;; Βάζε μία για την πρόκληση και άλλες.... δέκα (!) για εμάς που μας αρέσουν τα ταξίδια....pleasseeeeee! Callie by Anthomeli

Unknown said...

Με το σταγονόμετρο για να έχει και ενδιαφέρον!!!! θα προσπαθήσω να σας "εφοδιάζω" πιο συχνά!!!

evonita said...

τρελαίνομαι για την συγκεκριμένη υπερβολή!!! τα ενυδρεία είναι πάθος! θα ήθελα να ζω σε ένα σπίτι ενυδρείο όπως αυτό εκεί!! μήπως το Ντουμπάι είναι η χώρα μου? χα χα χα..