Monday, July 30, 2012

Summer Bliss- 5th week - Day 30 Calm - Ε όπως Ευγνωμοσύνη


Και έτσι η νεράιδα με τον βασιλιά επέστρεψαν στο παλάτι τους...Εκεί η νεράιδα είχε όντως μια έκπληξη... Είχε ήδη τελείωσει μια κουβερτούλα για τη μικρή νεραιδούλα..Ο βασιλιας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του...
- Ξέρεις βασιλιά μου, έμεις οι νεράιδες όταν γεννίομαστε δεν έχουμε φτέρα... αυτά ξεπροβάλλουν διστακτικά αφού πετάξουμε πρώτη φορά και σταματήσουμε να φοβόμαστε τα ύψη... Μέχρι να βγούν όμως αυτή η περιοχή είναι κάπως.. διστασε προς στιγμη η νεράιδα σαν να μην ήξερε πως να το πει... είναι εκτεθιμένη και επείδη εκεί βρίσκεται όλη η δύναμη μιας νεραίδας δεν θέλουμε να φαίνεται.. Η μαμά νεραίδα φροντίζει να καλύπτει καλά αυτή την περιοχή.. Γι'αυτο ύφανα με τα φτερά μου αυτή την κουβέρτα για τη νεραιδούλα!!!
- ο βασιλιας σαστισε πρός στιγμή, αλλά παίρνοντας μια βαθιά ανάσα αναρωτήθηκε.. 



 -Και τι θα συμβεί αν έρθει ένα πουλάκι και τραβήξει την κουβερτούλα?
-Η νεράιδα χαμογελασε.. δεν το πίστευε ότι ο βασιλιάς είχε σκεφτεί κατι τέτοιο άλλα με μεγάλη σιγουριά απάντησε... όταν έρθει το πουλάκι θα σταθεί στο λουλουδάκι που έχω βάλει, θα χαρεί που βρήκε ένα ζεστό λουλουδάκι και δεν θα το τράβηξει.. θα φύγει χαρούμενο.
- Ο βασιλιας έμοιαζε να το σκέφτεται αλλά στο τέλος του φάνηκε λογικό και συμφώνησε...
-Αλλά δεν έχει αυτό σημασία βασιλιά μου... αυτό που θέλω να σου τονίσω είναι ότι αυτή είναι μια κουβέρτα ευγνωμοσύνης.. και κουβαλάει όλα τα πράγματα για τα οποία πρέπει να λέμε ευχαριστώ.. καθώς την έπλεκα.. ύφανα όλα τα ευχαριστώ του κόσμου για να ζεστάνουν τη μικρή νεράιδα..


-Ξέρεις ότι η ευγνωμοσύνη είναι το κλειδί της ευτυχίας? ρώτησε  η νεράιδα προσποιούμενη ότι ξέρει ένα μέγαλο μυστικό που μολίς μοιράστηκε...
-Ο βασιλιάς απλά χαμογέλασε... το ήξερε πολύ καλά άλλα δεν ήθελε να της κλέψει ούτε σταγόνα από την "επιτυχία" της  σκέψης της!!
Επόμενο συστατικό η ευγνωμοσύνη... θα βάλω 1 κιλό γιατί πραγματικά είναι πολύ σημαντικη!!!

Συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής)στην πρόκληση 24days,είναι:
mystickland..




*****************
Με αυτές τις φωτογραφίες θα συμμετέχω και στο summer bliss αυτής της εβδομάδας (5η) καθότι σίγουρα αποτελεί το highlight.. ότι άλλο και να κάνω δεν θα ξεπερνάει την χαρά της ολοκλήρωσης του πρώτου μου έργου!!! Πρέπει να ευχαριστήσω (ευγνωμοσύνη είναι το θέμα μου σήμερα εξάλλου) και την Karen που μου έδειξε να πλέκω από το μηδεν!!!

********************

¨Οσο για το σημερινό θέμα τι πιο calm από την καρδούλα μου που ανακουφίστηκε γιατί πρόλαβε... τώρα μένει το ράψιμό των λουλουδιών και το γύρω γύρω!!!!! 

Έλληνες συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής) στην πρόκληση του Ιουλίου είναι:


7 comments:

myStickland said...

θέλω και εγω μια κουβερτούλα ευγνωμοσύνης,να την χαρίσω..
φιλιά...καλό βράδυ<3

vivi ka said...

Καλημέρα!! Ωραία χρώματα έχει η κουβερτούλα της ευγνωμοσύνης!

Memaria said...

Είδες που την τελείωσες την κουβερτούλα τελικά κι έγινε και τέλεια?
Μπράβο!!
Για να δούμε τι θα σκεφτεί η νεράιδα μετά!!!

Unknown said...

ναι!! πρόλαβα!!! είχα αγχος!!!άλλα όλα καλά!! βέβαια με βοήθησε και η νεράιδα!!

Unknown said...

για bebe... νεράιδα έπρεπε να βρόυμε κατάλληλα χρώματα για να ταιριάζει με τα φτερά!!

Unknown said...

να σου στείλω τη νεράιδα?

evonita said...

υπέροχη φαίνεται!! και σε ρώτησα στην ανάρτηση της Δημιουργίας, δεν είχα δει ακόμη αυτό το Post!! χι χι.. Τυχερούλα η μικρή που θα την χαρεί!! μου αρέσουν πολύ και τα λουλουδάκια, σα νούφαρα είναι!!! :)