Tuesday, July 31, 2012

Βραβεία!!





Πρώτα απόλα να ευχαριστήσω τη Μαρία από το mytripsonblog για τα βραβεία αυτά και με τη σειρά μου να μοιραστώ 7 πράγματα για μένα:
  1.  Είμαι πολύ οργανωτική σε σημείο που όλοι πιστεύουν ότι είμαι αγχώδης... εγώ ισχυρίζομαι ότι απλά θέλω να ξέρω πώς θα κάνω ότι καλύτερο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...
  2. Μου αρέσει το παγωτό και τα γαριδάκια πατατάκια από μικρή ηλικία.. Τώρα προσπαθώ να τα ελαττώσω για να είμαι πιο υγειής.
  3.  Θέλω να ταξιδεύω αλλά δεν μου αρέσει το σίδερο μετά! 
  4. Μου αρέσει να δημιουργώ και πρόσφατα ανακάλυψα και διαφορετικούς τρόπους δημιουργίας, αλλά θέλω κι άλλο! 
  5.  Είμαι πολύ συνδεδεμένη με τους δικούς μου και θέλω όλοι τριγύρω μου να έιναι για πάντα καλά! 
  6.  Λατρέυω την Ελλάδα (το ανακάλυψα προσφατα, μετά την μετακόμιση μου στο εξωτερικό), αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος θέλει να φύγει για να «γλιτώσει»!! Επειδή την δεδομένη στιγμή δεν γίνεται να μετακομίσω πίσω σκέφτομαι τα θετικά του τόπου που με φιλοξένει και ανυπομονώ για τη μέρα που θα ρουφήξω ξανά Ελλάδα..πιστεύω αυτή η προσμονή θα με ανταμοίψει με την πιο γλυκιά όψη της έλλαδας όταν βρεθώ στα πάτρια εδάφη. Προτείνω σε όσους θέλουν να φύγουν αλλά δεν μπορουν τώρα, να προσπαθούν να απολαμβάνουν τα μικρά καθημερινα πράγματα στην χώρα τους όπως έναν καφέ στο μπαλκόνι τους ή ένα σουβλάκι στο μπαλκόνι τους ή μια βόλτα στη θάλασσα και μια χωριάτικη(που στην Ελλάδα τα θεωρούμε δεδομένα ενώ δεν θα έπρεπε).. γιατί πουθένα τα πράγματα δεν είναι ονειρεμένα.... μέχρι να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το όνειρο τους! 
  7.  Ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι μονίμως ήρεμη και γελαστη αλλά οι γονείς μου και ο αντρας και πάνω απόλα η αδερφή μου θα σου πουν κάτι διαφορετικό... έχω πολύ αυξημένο το αίσθημα της δικαιοσύνης (θίγομαι και εύκολα) που αν νιώσω ότι κάτι δεν είναι δίκαιο και σωστό κατά την άποψη μου θα το υπερασπιστώ και θα γκρινιάξω πολύ!
  8.  
Μάλον δεν έχω που  να το χαρίσω τα βραβεία γιατί νομίζω ότι τα περισσότερα blogs που παρακολουθώ το έχουν ήδη λάβει.
Μαρία σε ευχαριστώ και πάλι!

2 comments:

evonita said...

Συγχαρητήρια!! Πολύ όμορφα όσα έμαθα για σένα, έχουμε πολλά κοινά να ξέρεις!!! Η οργάνωση είναι και μένα ένα από τα χαρακτηριστικά μου, αλλά και αυτό το θίξιμο με το δίκαιο! χι χι.. :)

Memaria said...

Και με μένα έχεις κοινά!
Μόνο αυτό με την οργάνωση δεν έχω καθόλου!!