Monday, July 2, 2012

Photo a day July

Καλημέρα!!!!!

Ελάτε να οργανωθούμε και αυτό το μήνα και να φωτογραφίσουμε ένα διαφορετικό θέμα κάθε μέρα...
Η διαδικασία απλή... Τραβάμε διαφορετικές φωτογραφίες κάθε μέρα σύμφωνα με τη λίστα της Chantelle και μέτα τα μοιραζόμαστε στο blog μας, μέσω facebook, μέσω instagram ή όπως βολευόμαστε..
Ο σκοπός έτσι κι αλλιώς είναι διαφορετικός να ξαναδούμε όλες τις ομορφιές της ζωής μέσα από το φωτογραφικό μας φακό όπως εξηγεί πολύ ωραία στην ανάρτηση της η εμπνεύστρια του παιχνιδιού...
Στην Ελλάδα αυτή η "μόδα" ξεκίνησε από τη Μαριάννα που με πολύ μεράκι μας οργανώνει, μας συντονίζει μα και τόσο γλυκά μας ταξιδεύει με τα πλάνα της... Για τους επόμενους 2 με 3 μήνες η Μαριάννα δεν θα είναι διαθέσιμη να μας οργανώσει μιας και έχει να οργανώσει τα πάντα πριν την άφιξη του γλυκού πελαργού, όπως μας ανακοίνωσε στην ανάρτηση της. Έτσι είπαμε να οργανωθούμε και να δηλώσουμε συμμετοχές μέσω αυτού εδώ του τόπου για το μήνα Ιούλιο...
Όλες τις πληρροφορίες για το πως παίζεται το photo a day έχουν ήδη δημοσιευθεί από τη Μαριάννα και μπορείτε να τις βρείτε εδώ..
Ελάτε να αφήσουμε σχόλια συμμετοχής κάτω απ' αυτή την ανάρτηση!!
Έλληνες συμμετέχοντες (μέχρι στιγμής) στην πρόκληση του Ιουλίου είναι:

10 comments:

Memaria said...

Ελπίζω να δηλώσουν κι άλλοι!
Εμείς πάντως συνεχίζουμε...καλή μας διασκέδαση!

Unknown said...

Όσο μπαίνουμε για τα καλά στο καλόκαιρι δυσκολέυει το πράγμα... είναι πολύ δύσκολο να ακολουθείς το καθημερινό!!!

xeiropoiein said...

Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα, έχω δηλώσει κι εγώ συμμετοχή!

Katerina said...

Συμμετέχω κι εγώ
Φιλιά και καλή συνέχεια!!!

Katerina V *Pause blog* said...
This comment has been removed by the author.
Katerina V *Pause blog* said...

Καλησπέρα καλώς σε βρήκα! Το 9 Weeks of Summer Bliss το έχεις αναλάβει εσύ τώρα ή μόνο το Photo a day July;Μπερδεύτηκα λίγο, είμαι και καινούργια στο χώρο! Φιλάκια

Katerina V *Pause blog* said...

Χριστίνααα!!Νομίζω σε είδα στη λίστα για το 9 Weeks of Summer Bliss που είμαι κι εγώ..!Μήπως μπερδεύτηκες;; Είδα την ανάρτηση απο το http://daysofbliss365.blogspot.gr κι έτσι βρέθηκα κι εγώ εδώ..!

Unknown said...

Καλημέρα!!! καλώς ήρθες!!! σε προσθέτω στη λίστα.. καλή αρχή!!!

Unknown said...

καλώς ήρθες!!!! καλή αρχή!!!

Unknown said...

Καλημέρα!!! Καλώς ήρθες!! Για το photo day july είπαμε να φτιάξουμε εδώ τη λίστα με τους Έλληνες συμμετέχοντες για το μήνα Ιούλιο.
Δεν έχει κάποια σχέση με το 9 Weeks of Summer Bliss... Για την πρόκληση αυτή συνεχίζουμε κανονοκά να δηλώνουμε συμμετοχές στο 365 days of bliss..
Κανονικά και τα δυο τα οργάνωνει η Μαριάννα απο το 365 days of bliss αλλά για το μήνα αυτό είπαμε να κάνουμε εδώ τη λιστα για το photo a day μόνο... Ελπίζω να βοήθησα!!!